Theaterdiner “De verleiding”

Het project De Verleiding werd geregisseerd door Marianne Narold van De Kunst. De Verleiding; een theatervoorstelling die gaat over de relatie tussen Liefde en Eten. Het is een voorstelling waarbij het publiek eten proeft, eet en bekijkt. Het publiek kan niet kiezen uit een menu, maar wordt meegevoerd in een vooropgezet menuplan van de regisseur. Met videobeelden, beweging, muziek en af en toe tekst, wordt het publiek meegenomen in allerlei maaltijdmomenten met betekenis. Iedereen zal zich kunnen herkennen in een aantal scènes die gaan over het genot van de aandacht voor het eten en de tegenstellingen hiervan. De theatrale maaltijd bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert.

 

Spel: Mirjam Nobel, Marian Langeveld, Monique van der Zouw en Jan-Willem Doornenbal ism het personeel Restaurant De Ripper Regie, montage en artistiek concept: Marianne Narold, Assistentie: Saskia Verkijk, Videotechniek: Henk Dekker, Lichtontwerp: Huib Folmer, Menusamenstelling: Roy Heine (restaurant De Ripper) Techniek en productie: Project Fors Muziek die tijdens de voorstelling is gebruikt:-Nino-Rota-Liefdes verwijderingscene: opera Wojciech Kilar uit de film de Ninth Gate van Sumi Jo-Koken- en Tafeldekscene: Dogtroep -Dessertfilm Madonna:opera uit de film: Hable con ella-Dessertfilm Fruit: Luka Bloom met love is a place I dream of

Theatermenu De Verleiding was te zien, ruiken en proeven op 6,10, 11, 12 en 13 juni en de reprise op 28, 29, 30 en 31 oktober 2008 in ‘n negen maal uitverkocht restaurant De Ripper, Ripperdastraat 13a in Haarlem.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s