Little Voice

De voorstelling Little Voice van Project Fors was op 6 en 7 maart 2010 in de Toneelschuur te zien. Jim Cartwright’s Little Voice, als film bekend met in de hoofdrol Jane Horrocks (o.a. Absolutely Fabulous enThe Witches) is door Jules Deelder vertaald en kreeg te titel Kleine Schreeuwlelijk.

10-jaar-project-fors-10

We zien het verhaal van de jonge Laura Laat, die samenwoont met haar levenslustige moeder. Ze kunnen elkaar niet uitstaan, omdat ze als persoon totaal verschillend zijn. Laura is rustig, verlegen en stil. Marie is een vrouw die uitgaat, danst en mannen versiert. Verborgen op haar kamer, waar niemand haar kan zien of horen, zingt Laura de sterren van de hemel. Liedjes van o.a. Marilyn Monroe, Judy Garland, Shirley Bassey en Marlene Dietrich klinken betoverend wanneer zij ze zingt. Een van Marie’s vrienden ontdekt bij toeval hettalent en wil er meteen munt uit slaan. Hij wil dat Laura gaat optreden in de nachtclub van zijn vriend Mr. Boo. Maar kan Laura haar verlegenheid overwinnen om te schitteren op het podium?

Little Voice (Kleine Schreewlelijk) is een muzikale, komische voorstelling. Alle spelers kregen professionele zangcoaching van Paulette Willemse (Mrs Einstein) Regie: Marcel Kragt. Spel: Marijtje Overduin, Regina Verlaan,Anna Pool, Rutger Visser, Frank vd Pauw Kraan en Frank Disseldorp.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s