De Kerstgigant, muzikale Kerstvoorstelling

Op 20, 21 en 22 dec. 2013 was de Kerstvoorstelling van Project Fors te zien in de Societeit Vereeniging, Zijlweg 1 te Haarlem. De Kerstgigant toont de kleurrijke kitsch in de wereld van de dansscholen. Welke levens en personages schuilen er achter de Quick Steps, Cha Cha Cha’s en Engelse Walsen? Competitie en jaloezie vieren hoogtij in de ballroom, ondersteund door de kreet “variejee”
Conrad en Fiona zijn al bijna vijfentwintig jaar de drijvende krachten achter dansschool Louters. Samen met de gasten vieren zij dit 25-jarig jubileum tijdens een knallend kerstgala. Het belooft een mooi feest te worden. Maar dan doet Conrad een mededeling die zal inslaan als een bom…. In De Kerstgigant waren de toeschouwers te gast bij het jubileum van dansschool Louters. Een muzikale en feestelijke voorstelling, maar vol liefde, haat en verdriet – waar uiteindelijk alles met en in een dans werd opgelost…

10-jaar-project-fors-35

Na de voorstelling was er natuurlijk ruimte voor een dansje! Cast: Evelyn van Houten, Wim Kok, Herman van der Meulen, Rutger Visser en Monique van der Zouw.

Tekst: Alexander de Bruyn & Don Duyns. Bewerking en Regie: Marcel Kragt. Vocalcoach: Maria Eldering.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s