Nieuws

Succesvolle voorstellingen Heino’s Fandag in Haarlemmerhout Theater

Komische momenten in Heino's Fandag van Project Fors
Afgelopen maand ging in het Haarlemmerhout theater de absurdistische komedie Heino’s Fandag in première. De voorstelling, geschreven en geregisseerd door theatermaker Marcel Kragt, werd met groot enthousiasme ontvangen. Het stuk speelt zich af in het wijkcentrum van Oirsbeek, waar vier trouwe Heino fans de Heino fanclub Nederland vormen en voor het eerst in 30 jaar tijd een fandag organiseren. De vier Haarlemse actrices, voor wie het stuk speciaal werd geschreven, kregen na afloop een staande ovatie van het publiek en mochten in de sfeervolle foyer van het theater de nodige complimenten in ontvangst nemen

Graf succesvol gespeeld op huiskamerfestival Gluren bij de buren.

Gluren bij de buren
Enthousiast publiek bij de voorstelling ‘Graf’ tijdens ‘Gluren bij de buren’, Haarlem 2018.

Project Fors doet mee met Gluren bij de buren.

Project Fors op Saens Eenakterfestival 2017
Project Fors is te zien bij ‘Gluren bij de buren 2018’ met ‘Graf’, spel Anna Pool, regie Liesbeth Veltman, tekst Marcel Kragt. Te zien: 11 maart 12:45 / 14:15 / 15:45 uur, Alexanderstraat 4, centrum Haarlem.

Promo, meer dan 1500x bekeken.

Cast met Heino tint (2)
De promo voor ‘Heino’s fandag’ is inmiddels meer dan 1500 keer bekeken, koopt iedereen ook een kaartje….?

Cast Broos is compleet.

Broos (2)
De cast voor de voorstelling “Broos” naar de film van Mijke de Jong is compleet!

Champagne voor de cast van Heino’s Fandag.

Eerste lezing
Champagne voor de cast van ‘Heino’s fandag’ na een gezellige eerste leesrepetitie afgelopen week. Deze muzikale komedie, geschreven en geregisseerd door Marcel Kragt, belooft weer een feestje te worden! In ‘Heino’s fandag’ zien we vier vrouwen die proberen de gloriedagen van een Duitse schlagerzanger te herbeleven. De productie zal op 16, 17, 30 en 31 maart 2018 te zien zijn in het Haarlemmerhout Theater, kaarten zijn vanaf nu te reserveren.

Vrienden van Fors.

Logo breed
Word je ook Vriend van Fors? Voor een kleine jaarlijkse bijdrage ben je vriend van het leukste Haarlemse theaterplatform!