‘Allo, ‘Allo!

Wie herinnert zich de potige Helga niet, of Herr Flick van de Gestapo? Ondertussen heeft echtgenote Edith veel te stellen met de buiten-echtelijke liefdes van René. En dan is er nog dat kostbare schilderij, dat door René met man en macht wordt beschermd…

PR foto cast compleet

Op 19, 20, 21, 22 en 23 december 2018 komt de komedie ‘Allo, ‘Allo! naar het Haarlem! Project Fors zal deze voorstelling, gebaseerd op de succesvolle, gelijknamige serie over het café van Rene, het schilderij van de gevallen Madonna met de grote borsten, met een uitgebreide cast presenteren in het Haarlemmerhout Theater.

Van 1982 tot 1992 werden de 92 afleveringen van ‘Allo ‘Allo! door de BBC uitgezonden. De serie is vaak herhaald en heel succesvol geweest. Als parodie op een andere oorlogsserie en met overdrijving van clichés over Fransen, Duitsers, Italianen en Engelsen is een aantal legendarische karakters ontstaan.

Deel van de cast
Deel van de cast
  • Spel: Nel Moerman, Arma Klaasen, Liesbeth Veltman, Nel Lasschuit, Monique Schulpzand, Fred Rosenhart, Evelyn van Houten, Herman van der Meulen, Rutger Visser, Leo Commandeur, Jack Bontekoe, Filip Joele en Boudewijn Kragt.
  • Regie: Marcel Kragt
  • Regie-assistent: Loes Hofhuis
  • Tekst: Jeremy Loyd, David Croft, bewerking Allard Blom
  • Speeldata: 19, 20, 21, 22 en 23 december 2018, aanvangstijd 20.00u!
  • Locatie: Haarlemmerhout Theater, van Oldenbarneveltlaan 17, Haarlem

Dit is een ongesubsidieerde voorstelling, die we alleen kunnen maken tegen een iets hogere toegangsprijs.

image001

RESERVEREN