Liefdesbrieven, intiem en succesvol!

Met de recensie in het Haarlems Dagblad door Paul LipsHaarlem en de foto’s van de voorstelling gemaakt door Rutger Visser, blikken we terug op een zeer geslaagd weekend in het Haarlemmerhout Theater. Hoewel we ons genoodzaakt zagen om de voorstelling te verplaatsen naar een kleinere zaal, kwam dit de productie absoluut ten goede. In een intieme setting brachten Jos Ahlers en Liesbeth Veltman op overtuigende wijze ieder hun eigen levensverhaal en de liefde voor elkaar. Voor de sfeervolle enscenering en de regie tekende Marcel Kragt. Het decor werd gevormd door diverse Haarlemse liefdesbrieven en verhalen. Dank aan alle bezoekers en dank voor de mooie woorden na afloop, maar bovenal: hulde aan de liefdesbrief!

recensie liefdesbrieven HD

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s