Geslaagde promotie tijdens Cultuurfestival

on

Het was een topweekend in de Philharmonie, op de miniparade tijdens het Haarlem Cultuur Festival. Dank aan alle medewerkers en aanwezigen bij onze promo-audiotoer van ‘Liefdesbrieven’, waarbij het publiek via koptelefoons, tijdens een miniwandeling snippers van de voorstelling hoorden. Nieuwschierig naar de voorstelling? Kom dan op vrijdag 5, zaterdag 6 of zondag 7 oktober naar het Haarlemmerhout Theater en bezoek ‘Liefdesbrieven’ en de bijbehorende mini-tentoonstelling van ingezonden Liefdesbrieven van Haarlemmers. Kaarten via deze site.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s