Succesvolle voorstellingen Heino’s Fandag in Haarlemmerhout Theater

Afgelopen maand ging in het Haarlemmerhout theater de absurdistische komedie Heino’s Fandag in première. De voorstelling, geschreven en geregisseerd door theatermaker Marcel Kragt, werd met groot enthousiasme ontvangen. Het stuk speelt zich af in het wijkcentrum van Oirsbeek, waar vier trouwe Heino fans de Heino fanclub Nederland vormen en voor het eerst in 30 jaar tijd een fandag organiseren. De vier Haarlemse actrices, voor wie het stuk speciaal werd geschreven, kregen na afloop een staande ovatie van het publiek en mochten in de sfeervolle foyer van het theater de nodige complimenten in ontvangst nemen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s