Broos half jaar uitgesteld

De voorstelling Broos, die voor oktober gepland stond, is met een goed half jaar uitgesteld. De theaterversie van de film van Mijke de Jong, zal nu op 24, 25 en 26 april 2019 te zien zijn in het Haarlemmerhout Theater. De vijf zussen die bij elkaar komen om een videoboodschap ter gelegenheid van het aanstaande huwelijksfeest van hun ouders op te nemen worden o.sa. gespeeld door Maaike Wijngaarden, Evelien Hofhuis, Maria Eldering en Myrthe Strik. Regie en bewerking script Marcel Kragt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s